OM  MIG

                      Steen Holdrup

Steen Holdrup maler, fordi han oplever maleprocessen fascinerende. Overraskelsen over hvor et billede ender, er en stor del af hans maleproces.


Det at male fører Steen Holdrup hen i en meditativ tilstand, der giver ham fred, ro og glæde ved at være en del af en større sammenhæng. 


Steen Holdrup maler med akrylmaling og bruger pensel, spartel og kulkridt.


Steen Holdrup henter sin inspiration i naturen. Farvesammenspil, bevægelse og nordisk inspireret natur er at finde i Steen Holdrup's stil. Hans form nærmer sig det abstrakte, men udgangspunktet i naturoplevelsen fornemmes både i enkelte genkendelige fragmenter, fx i et hus, træer og farvens fylde, lysets vekslende spil og penselskriftens skiftende karakter.


Steen Holdrup er medlem af KUBA kunstsammenslutning og maler fast med medlemmer derfra i malergruppen Kontrazt. Malerierne opstår på magisk vis, når han går i gang med farverne på lærredet. Startprocessen er meget intuitiv og uforudsigelig, hvor farverne får lov til at lege op imod hinanden inden maleriet senere hen tager form.


Steen Holdrup kender til det at blive i bedre humør af, at være ude i naturen – at få klaret tankerne og få ro i hovedet.


Steen Holdrup har haft forskellige udstillinger i Næstved og omegn samt på Møn.


Steen Holdrup's ønske er, at hans maleriers egenskab vil behage og opløfter sindet hos beskueren.