Hammer Forsamlingshus


Gitte Kruuse Hansen

Steen Holdrup

KUNST I HAMMER FORSAMLINGSHUS


Forskellige kunstnere fra lokalområdet, er med til at gøre huset til et mere levende sted. Kunsten på væggene udskiftes løbende, og vi er utroligt glade for at kunne arbejde sammen med de meget forskellige kunstnere, til gavn for både dem samt husets brugere.


                                                                                            

                                                                 Udstiller november – januar 2023-24 


Gitte og Steen skriver:


Gitte Kruuse Hansen og Steen Holdrup er begge en del af alerfælleskabet v. Malergruppen i medborgerhuset    Næstved. Vi maler med akryl på lærredet og bevæger os i den abstrakte verden. Vi har malet en del år og har deltaget i kurser og workshop. Bl.a. hos de anerkendte kunster Evi Apostoliu og Hussein Tai.                                     

Gitte Kruuse Hansen har end videre været på malerhøjskoler i Danmark bl.a. Ærø højskole. Hun er i den eksperimenterende fase vedr. stilart og emner i malerier.


Gitte bevæger sig i den abstrakte udtryksform. Hun bruger spartel og pensel i malerierne.


Steen Holdrup er medlem af KUBA kunstsammenslutning og maler fast med medlemmer derfra i malergruppen Kontrazt. Farvesammenspil, bevægelse og nordisk inspireret natur er at finde i Steen Holdrup's stil. Malerierne opstår på magisk vis, når han går i gang med farverne på lærredet. Startprocessen er meget intuitiv og uforudsigelig, hvor farverne får lov til at lege op imod hinanden inden landskabet senere hen tager form. Steen Holdrup anvender akryl og kulkridt i værkerne. Han bruger spartel og pensel.


Vi har begge haft forskellige udstillinger i Næstved og omegn, og glæder os til at vores malerier ses i de smukke omgivelser i Hammers Forsamlingshus.